M.finn Brevik

m.finn Brevik

Eiendommen ligger sentralt på Brevik, i et rolig og godt etablert boligområde. Oppvarming med elektriske varmekabler i gulv på hovedplan og bad i 2. etasje. På Brevik ca. 2 km fra Sarpsborg Sentrum. Nær avkjøring til E 6 og ca. 1 times kjøring til Oslo og 1/2 times kjøring til Sverige. Boligen ligger meget sentralt til med. 1. etasje: Entre, bad, kjøkken, stue og 2 soverom. Leiligheten disponerer 2 boder.

M.finn Brevik - Fredrikstad

Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Omkostninger 2 ,- Prisantydning Omkostninger 9 ,- Boligkjøperforsikring HELP valgfritt ,- Panteattest kjøper - Faktura fra Statens Kartverk ,- Tingl. Ved date stol Fredrikstad av brygga er det en liten strand. Det er ikke søkt om innredning av denne. Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Fyn er en liten holme med usjenert beliggenhet som liggger i sundet mellom Sandøya og Løvøya kun få minutters båttur fra sommerbyen Brevik. På Brevik ca. 2 km fra Sarpsborg Sentrum. Nær avkjøring til E 6 og ca. 1 times kjøring til Oslo og 1/2 times kjøring til Sverige. Boligen ligger meget sentralt til med. Brevik fergehavn i Norge knytter deg med Immingham fergehavn i England med ukentlige fergeavganger. Brevik frakt fergerute drives for øyeblikket av DFDS.

M.finn Brevik - Leknes nrk

Eiendommen ligger som en av fire enheter i et rekkehus. For ytterligere informasjon se www. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Du må være innlogget for å se nummeret. Kort avstand inn til Sarpsborg sentrum og til Borg Amfi kjøpesenter. m.finn Brevik

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2