Hanne sørvaag skal vi danse Moss

hanne sørvaag skal vi danse Moss

Mads Kaggestad ute av «Skal vi danse». Artisten Hanne Sørvaag stakk av med seieren i den åttende sesongen av danseprogrammet, og nå. kvinne som ringte for å avgi stemme i Skal vi danse -finalen på TV2. på et av danseparene i årets finale, Hanne Sørvåg og Egor Filipenko. Hanne Sørvaag (35) vant Skal vi danse i Lørdag er hun tilbake i Skal vi danse, men denne gangen som dommer. – Det gjelder å holde  Mangler: moss.

Hanne sørvaag skal vi danse Moss - Moelv

Hanne jubler over seieren Foto: Thomas Reisæter. Vi har fortsatt vafler og lys saft! Jeg kan ikke huske å ha danset noe før, sier Müller selv til TV2. Kan eg forresten vassa gjennom sivet ditt. Jeg har nok fornektet hvor mye jeg har savnet det, sier artisten. Den var bare så RÅVITTIG ARTIG Steinar Ballstad er med i første episode på dvd'en vår.

Videos

Klar for "Skal vi danse": Hanne Sørvaag hanne sørvaag skal vi danse Moss Marianne, som altså vant fjorårets «Skal vi danse» med Atle Pettersen, Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud; Hanne Sørvaag og Egor. Eksponering i beste sendetid gull verdt for “Hver gang vi møtes”-gjengen. Hanne Sørvaag (Skal vi danse). Kurt Nilsen (Idol). Hanne Sørvaag (35) vant Skal vi danse i Lørdag er hun tilbake i Skal vi danse, men denne gangen som dommer. – Det gjelder å holde  Mangler: moss.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2